ANTALYA / KORKUTELİ - Hacı Ethem-Şerife Kavukçu Anadolu Lisesi

Hacı Ethem-Şerife Kavukçu Anadolu Lisesi

Aşağıpazar Mahallesi
Vizyon
Vizyon, ideallerimiz , hatta ulaşacağımızı düşünmediğimiz hayallerimizdir. Vizyon, yönümüzü belirler, hedeflerimizden saptığımızda bize yol gösterir. Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü , bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır. Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; Doğru, Dürüst, Çağdaş, Araştırmacı, Özgüvenini kazanmış, Güzel ülkemizi; Hak ettiği yerine getirmek için, Sürekli çalışan, Bireyler yetiştirmektir...
Misyon
Korkuteli Hacı Ethem-Şerife Kavukcu Anadolu Lisesini tercih eden çalışkan ve yetenekli öğrencilerin; Özgüven ve sorumluluk duygularını geliştirip, tüm potansiyelini kullanımlarına fırsat tanıyarak yüksek öğretim kurumlarına yöneltip, başarılı olmalarını sağlamaktır. Biz bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak , onların bilgili , becerili ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırabilmek için varız.
Bağlantı :ADSL (1 Mbit)
Öğretim Şekli :Normal